Stad neemt deel aan een stedenspel

SOMS VERSTAAN WE ER NIETS VAN.

EXQI Plus begint samen met de Nederlandse TROS een nieuwe reeks van het “Stedenspel”. Stad Kortrijk neemt daaraan deel. De opname met het publiek is voorzien op donderdag 22 april om 19 uur te Lint en speelt zich af rond een tropisch zwembad. Pret verzekerd.
Stad neemt contact op met mensen die geen schrik hebben van water uit met name kringen als de politie, watersportclubs en gemotiveerd stadspersoneel. Het team zal bestaan uit vier mannen en vier vrouwen met twee reservespelers. Medewerkers van Stad krijgen een halve dag dienstvrijstelling.
Om het Kortrijkse team aan te moedigen worden een 200-tal supporters opgeroepen. Gratis autocarvervoer en een T-shirt. Hiervoor voorziet Stad een IMAGObudget van 3.000 euro.

De Collegebeslissing hieromtrent dateert al van 31 maart en na twee weken ongeduldig wachten konden we op de website van Stad nog altijd geen publieke oproep zien naar mogelijke supporters. Burgemeester Lieven Lybeer liet zich al met heel de familie inschrijven.
Dat vinden we nu wel zeer eigenaardig. De beslissing van het schepencollege kreeg een ongunstig advies van … de directie Personeel en Organisatie.