We mogen het nog altijd niet weten (2): wie zit er in Cannes ?

De internationale en prestigieuze vastgoedbeurs MIPIM (Marché International des Professionnels de l’ Immobilier) in Cannes mag zich sinds dinsdag of woensdag (staat niet in de lokale pers) weer verheugen in het bezoek van een Kortrijkse delegatie.
Iedere dag wel speur ik op de videobeelden die de beurs op zijn webstek uitzendt naar bekende gezichten. Factfinding over de namen van onze vertegenwoordigers, het waarom van deze dienstreis, de voorgenomen resultatenverbintenis en de (reuze)kosten is een hels karwei.
Geen Collegebesluiten te vinden hierover. Bestuurders van het stadsontwikkelingsbedrijf (SOK) weten dat de directrice even weer weg is, maar verder niet veel meer. Op de website van Leiedal: geen nieuws over hun vertegenwoordiging.
Gemeenteraadsleden (dat zijn wij) zijn zoals in het verleden totaal nergens van op de hoogte. Zullen onze verkozen vertegenwoordigers dit jaar eens keer spontaan om een verslag vragen van de vierkoppige stadsdelegatie? Met welk project zal de burgemeester nu weer spontaan terugkomen?

Lees in afwachting van meer nieuws nog eens dat werkelijk ongezouten stukje van 19 maart 2005, getiteld: “Antwerpen hield in Cannes de boot af. Kortrijk en Gent niet”. Kijk ook op de website van de nachtclub “Le Bâoli”, of je daar soms de burgemeester ziet, of schepen Wout Maddens. Rubrieken: VIP, Vidio. Je kunt er een fles Bourgogne krijgen voor 3.900 euro.
Cannes is ook beroemd om zijn drentelende, flanerende dames met schoothondjes. Schoon!